Wintertrex wintersport aanbieding!

Uitrusting hoeft niet duur te zijn

De meeste mensen associëren wintersport met een prijzige vakantie, en dat kan het ook zeker zijn. Maar wij zijn ervan overtuigd dat je het zo duur kan maken als je zelf wil. Uitrusting kan inderdaad makkelijk minimaal €500,- kosten, maar als je goed zoekt vind je ook de juiste uitrusting voor de helft van de prijs.

Ga in het juiste seizoen op zoek. Uiteraard zijn de prijzen het duurst wanneer je in december op zoek gaat naar een nieuwe uitrusting. Maar in de zomer kun je al uitrusting kopen voor de helft van de prijs. Een sweater van stanley stella bijvoorbeeld kan makkelijk €50 kosten in het december, maar kijk eens in de zomer. Dan kosten ze maar de helft.

Kijk eens op een tweedehandswebsite. Goede uitrusting hoeft niet altijd nieuw te zijn. Veel fanatieke sporters verkopen hun uitrusting soms al na 1 of 2 jaar gebruikt te hebben. Voor de helft van de prijs heb je tweedehands uitrusting waar vaak nog geen schrammetje op zit. Dit geldt niet alleen voor kleding maar ook voor skischoenen of ski’s zelf.

Warmte uitrusting

Een must-have voor elke wintersportliefhebber zijn goede handschoenen. Naast verwarmend beschermen deze handschoenen ook tegen blessures. Omdat veel mensen tegenwoordig graag naar hun mobiele telefoon kijken, zijn er ook speciale handschoenen geschikt voor touchscreen telefoons. De vingertoppen zijn dan gemaakt van een speciale stof. Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van handschoenen, en daarom is het belangrijk om erover te lezen.

Wat ook leuk is, is om je uitrusting te personaliseren. Zo kun je diverse kleding personaliseren bij een drukbedrijf. Op deze manier raak je ook nooit je spullen kwijt.


Skiën

Als je van plan bent om te skiën, heb je natuurlijk ski's nodig. Als je ski's koopt, moet je rekening houden met het type en de lengte, en nu hebben we het over lengte. Het bepalen van de juiste ski lengte hangt af van verschillende factoren, zoals je eigen lengte, het niveau van je ski's en het type ski dat je gebruikt. Voor beginners is het aan te raden om korte ski's te gebruiken, omdat het op deze manier gemakkelijker is om technieken aan te leren.

Als je al een ervaren skiër bent, weet je waarschijnlijk al dat je langere ski's nodig hebt. In de regel kies je de juiste ski lengte, rekening houdend met je niveau, dit is het grootste verschil.

Terug naar Skiën
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...