Wintertrex wintersport aanbieding!

Het skigebied Hochzillertal-Hochfugen-Spieljoch

Zo zijn er eenvoudige maar sfeervolle blauwe pistes voor de beginnende skiër maar ook zeer pittige afdalingen op zwarte pistes voor de gevorderde skiër. Als je een fanatieke wintersporter bent, zit je in dit gebied helemaal op uw plaats! Het gebied telt 166 kilometer aan uitdagende pistes. Spieljoch ligt aan het begin van Zillertal en heeft vooral rode pistes. De meeste afdalingen liggen op een breed en uitgestrekt plateau onder de Onkeljoch. Vanaf de Onkeljoch kunt u, bij voldoende sneeuw, een afdaling van 7,5 kilometer maken naar het lager gelegen Fugen.

De skigebieden Hochzillertal en Hochfugen zijn op elkaar aangesloten en bieden zowel blauwe, rode als zwarte pistes aan. Ook snowboarders komen in dit gebied ruim aan hun trekken. Zo is er in Spieljoch en Hochfugen een uitdagend funpark en zijn er zeer uitstekende off-piste mogelijkheden.

Een wintersportvakantie naar Hockzillertal-Hochfugen staat voor:

  • Een vakantie naar één van de meest sneeuwzekere wintersportgebieden van Europa
  • Een skigebied van ongeveer 166 kilometers
  • Een zeer hoge ligging waardoor je hier kunt skiën tot begin mei.

In het skigebied Hochzillertal/Hochfugen/Spieljoch zul je je tijdens uw wintersportvakantie niet snel vervelen!

Skiën met de skipas

Met de skipas voor Zillertal maak je gebruik van alle 170 bergbahnen en liften die het gebied rijk is. In dit uitgestrekte wintersportgebied vind je meer dan 639 kilometer aan zeer afwisselende pistes. Met dezelfde skipas ski je tevens tijdens uw wintersportvakantie op de Tuxer gletsjer die aan het einde van het dal op je ligt te wachten. Overigens kan op deze gletsjer het gehele jaar door geskied worden.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...