Decathlon Wintersport Shop

Een gloednieuw snowboard

Tijdens de herfst- en winterperiode valt er een behoorlijk wit deken over een groot deel van Europa. Je krijgt kriebels en wilt je volgende skireis weer boeken. Ga je deze boeken of is deze al reeds geboekt? Dan kun je een snowboard cadeau doen! Wat is nu leuker dan een gloednieuw snowboard cadeau krijgen? Verras je partner met een nieuw snowboard en ga in stijl van de berg af!

Een goed snowboard voor hem

Een goed snowboard om cadeau te geven voor mannen zijn de snowboards van Burton. Deze snowboards zorgen namelijk voor een enorme precisie Toch is het boarden op deze snowboards niet moeilijk. Het snowboard is een setback camber met een sidecut. Hierdoor is het snowboard speels en kunnen beide zijdes al voorstuk gebruikt worden. Dit snowboard kan ook met hevige sneeuwdagen gebruikt worden waardoor je nooit meer een dag niet kan snowboarden.

Een snowboard cadeau doen voor haar

Voor vrouwen zijn er een aantal geweldige snowboards op de markt. Één van deze snowboards zijn van het merk Salomon. Dit merk biedt ook een all mountain type snowboard aan. Het board heeft een medium flex en is een echte twin camber. Hierdoor is het snowboard geschikt voor de échte snowboarders die graag hun lijnen met plezier willen rijden. Het board glijdt soepel met rustige ritten maar ook voor snelle ritten kun je een Salomon board gebruiken.

                     << Weten welk snowboard jij het best kunt kopen? Lees dan onze snowboard koopgids! >>

De beste snowboard boots

Weet je niet precies welk snowboard je cadeau moet doen? Dan kun je ook een ander cadeau geven. Wat dacht je van snowboard boots! Dit cadeau is het meest aanpasbare element van iedere snowboarders kit. Daarnaast zijn snowboardschoenen ook het meest belangrijke onderdeel van je kit. Het is daarom belangrijk dat deze goed zitten. Wanneer deze goed zitten, zorgen ze voor extra precisie en comfort. Door een paar schoenen als snowboard cadeau te geven, zorg je ervoor dat oude vervangen kunnen worden. Hierdoor kun je iemand voor een lange tijd een glimlach bezorgen.

Snowboard schoenen voor hem

De ultieme all mountain freestyle snowboardschoen is de Vans Aura. De schoen biedt een medium flex en heeft een dual BOA systeem. Door het dual BOA systeem wordt de buitenschoen verdeeld in twee stukken. Hierdoor kan het onderste en bovenste gedeelte van de schoen apart vast gezet worden. Hierdoor kan een perfecte pasvorm gemaakt worden. Dit is daarom hét perfecte snowboard cadeau voor hem. De schoen is daarnaast op verschillende plaatsen aan te passen waardoor het een enorm comfortabele schoen is. 

Schoenen cadeau geven voor haar

Of snowboarders nu snel vooruitgang willen boeken of juist een gevorderde snowboarder is, een goed paar snowboard boots zorgt voor een fijne rit. Voor een medium of goed buigende schoen is de Salomon Ivy dé perfecte boot om als snowboard cadeau te doen. Deze schoenen zijn lichter en makkelijk aanpasbaar. Er wordt gebruik gemaakt van een ZoneLock systeem die zelfs aangepast kunnen worden met handschoenen aan. 


Bindingen

Een integraal onderdeel van je snowboard kit zijn de bindingen. De bindingen zorgen ervoor dat de schoenen vast zitten aan het snowboard. Daarnaast geeft het de snowboarder de mogelijkheid om zijn snowboard goed aan te sturen. Wanneer jij een paar goede bindingen als snowboard cadeau geeft, zorg je er ook voor dat het natuurlijke flex patroon in tact blijft en de juiste comfort biedt. 

Bindingen voor hem

Één van de meest comfortabele bindingen die tegenwoordig op de markt, zijn de Burton Genesis bindingen. Deze bindingen zijn gemaakt waarbij comfort en performance gecombineerd worden. Het geeft de snowboarder een soepele en fijne ervaring op de piste. De bindingen bieden comfort maar zorgen er ook voor dat ze sterk zijn. Ze zijn geschikt voor ieder terrein waardoor je de hele dag de leukste afdalingen kunt maken. Een perfect snowboard cadeau dus!

De beste bindingen voor haar

Union Milan is één van de meest verkochte bindingen voor vrouwen. De bindingen hebben een medium flex en zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. De bindingen bieden een aangename comfort aan en hebben 3D straps. Deze straps zorgen ervoor dat de schoenen stevig vast zitten en geven snowboarders een soepele rit. Deze bindingen zijn speciaal voor vrouwen ontworpen en bieden daarom meer flexibiliteit. Dit is een perfect snowboard cadeau aangezien de bindingen voor vele verschillende soorten snowboards gebruikt kunnen worden.

                       << Ook super handig is onze snowboard bindingen koopgids! >>

Een goede helm

Helmen worden steeds populairder. Mensen willen zich steeds beter beschermen tegen harde vallen. Daarnaast hebben de meeste helmen tegenwoordig een aantal leuke designs waardoor het je outfit compleet maakt. Er zijn vele verschillende helmen die je als snowboard cadeau kunt geven. Voor de mannen zijn er helmen als The Maze. Deze helmen zijn licht van gewicht en schok absorberend. Het design is minimalistisch en dé helm om cadeau te doen. Daarnaast zijn er voor vrouwen onder andere de helmen van Salomon. Dit is hét perfecte snowboard cadeau voor vrouwen. De helm heeft een Twin Shell maar is niet zo zwaar als de normale helmen. Verder absorberen de helmen meer schokken dan de traditionele helmen. 

De juiste bril tegen de zon

Op de berg kan het vaak erg zonnig zijn. De zon weerkaatst van de sneeuw waardoor het zicht beïnvloed wordt. Een goede bescherming voor de ogen is dan nodig. Er zijn verschillende soorten brillen die je als snowboard cadeau kunt geven aan je vriend/vriendin of partner. Wij raden je aan om één van de Oakley skibrillen cadeau te doen. Deze hebben een groot aanbod van verschillende brillen. De kleur van de glazen zijn ook verschillend. Zo weet je zeker dat je een bril vindt die goed beschermt tegen UV stralingen en de juiste lichten blokkeert zodat het zicht op de piste optimaal blijft.

                       << Twijfel jij tussen een skibril of zonnebril? >>

Warme voeten

Als laatste kun je ook een warm snowboard cadeau geven. Je kan namelijk niet fout gaan met een paar warme snowboard sokken. Er zijn diverse soorten en merken te verkrijgen. Één van deze merken zijn de Stance snowboard sokken. Deze sokken zijn erg warm en snel drogend waardoor je geen last hebt van vochtige voeten tijdens het snowboarden. Daarnaast zijn deze sokken erg comfortabel waardoor blaren en andere pijntjes weg blijven. Heb je geen idee wat je moet geven? Zorg dan dat je sokken als snowboard cadeau geeft zodat de ontvanger met warme voeten van de berg af kan gaan.

Terug naar Snowboarden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...