Wintertrex wintersport aanbieding!

Scandinavië

Wanneer mensen steden tripjes maken, kiezen ze er vaak voor om naar het zuiden van het land te gaan want daar is het dan lekkerder weer dan in Nederland. Maar dit is zonde want in Scandinavië heb je enorm mooie en indrukwekkende steden en uitgestrekte skigebieden met sneeuwzekerheid. Steden zoals Stockholm en Kopenhagen zijn hele hippe steden met lekkere restaurants en mooie winkels. Daarnaast zou je voor een langere vakantie ook met een camper door de verschillende landen van Scandinavië kunnen gaan reizen. Dit maakt de landen in Scandinavië zo bijzonder:

  • Denemarken: handig om doorheen te reizen
  • Zweden: heeft prachtige bossen
  • Noorwegen: heeft prachtige fjorden

Lapland

Lapland is een deel van het noordelijke Scandinavië. Bij Lapland denken veel mensen meteen aan sneeuw en kou. Hier is ook geen woord over gelogen, maar dat maakt een Rondreis Lapland nog steeds wel de moeite waard. Door deze sneeuw en kou is het een heel ander landschap dan in wij in Nederland of in het zuiden gewend zijn. Dat is natuurlijk al heel bijzonder. Daarnaast kent iedereen waarschijnlijk wel het beeld uit films dat mensen op een slee getrokken worden door honden, dat kan je in Lapland doen, hoe vet is dat! Daarnaast kan je op sommige plekken in Lapland het Noorderlicht zien, wie heeft dat nou niet op zijn bucketlist? In de zomer ligt er minder sneeuw en kan je ook genieten van de prachtige natuur.


Buiten Europa

Niet alleen in Europa heb je prachtige landen waar het over het algemeen wat kouder is in de zomer, ook in Canada kan dit op sommige plekken het geval zijn. Canada heeft net zoals Scandinavië prachtige natuur, met uitgestrekte bossen en wilde dieren. Daarnaast is Canada al vaker uitgeroepen tot het beste land om in te leven, wat betekent dat alles dus goed georganiseerd is en lekker schoon is. Daarnaast is er voor ieder wat wils in Canada, want je kunt er zowel skiën als surfen! Tot slot kan je ook hier het noorderlicht bewonderen.

Terug naar Vakantie
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...