Decathlon Wintersport Shop

Het grootste aaneengesloten skigebied van Italië

Het hoogste punt, Mont Motta, ligt op maar liefst 2823 meter hoogte. Een echte aanrader tijdens uw wintersportvakantie is de afdaling naar het dorp Borgata. De buckelpistes en tiefschnee-hellingen van 'Motta' en de 'Anfiteatro' zorgen voor voldoende aangename afwisseling. Het afwisselende skigebied strekt zich uit via Borgata naar Sauze d'Oulx, San Sicario met talloze bos afdalingen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om, tegen bijbetaling, naar het skigebied Montgenevre in Frankrijk te skiën.

Je kiest voor de juiste wintersportvakantie in Via Lattea omdat:

  • Het het grootste aaneengesloten skigebied van Italië is
  • Het skigebied echt grenzeloos is
  • Er zich uitstekende mogelijkheden voor tochten voordoen.

Dagtochten en faciliteiten

In het skigebied van San Sicario, dat absoluut een dagtocht waard is, gaan de hellingen kris kras door het grootste eikenbos van Europa. De grote variatie aan pistes maakt dit gebied uitstekend geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër en snowboarder. De 89 liften die het gebied rijk is maken het gebruik van skibussen tijdens uw skitocht geheel onnodig. Al met al is dit een grenzeloos skigebied waar u heerlijke tochten kunt maken tijdens uw wintersportvakantie. De après-ski is ook zeker aanwezig en op de terrassen van de restaurants, bars en cafeetjes aan de voet van de pistes, kunt u een heerlijk glaasje drinken en de gezelligheid proeven.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...