Wintertrex wintersport aanbieding!

Een Mekka voor wintersportliefhebbers

Doordat maar liefst 90 procent van de pistes boven de 2000 meter hoogte ligt is het gebied zeer sneeuwzeker. De moderne liften brengen je snel en eenvoudig naar de perfect geprepareerde pistes. Silvretta Arena is een zeer veelzijdig skigebied en heeft een speciaal carvetraject voor de carve freaks. Bovendien ligt in dit gebied het grootste funpark van Europa! Boarder Paradise is voor snowboarders een waar paradijs met uitdagende hindernissen, een high speed parcours en een halfpipe van maar liefs 90 meter!

Wanneer je gaat voor een wintersportvakantie naar Silvretta Arena, dan ga je bewust voor:

  • Een zeer modern skigebied
  • Grootste funpark van Europa
  • Ischl: Hotspot van de Alpen.

Daarnaast beschikt het gebied over een zeer groot aantal aan wandelroutes en over 48 kilometer aan afwisselende langlaufloipes. Kortom: het skigebied van Silvretta Arena biedt je tijdens uw vakantie een grenzeloos skiplezier!

Het skigebied Galtur:

Het skigebied van Galtur ligt aan het einde van het Paznautal en omvat 40 kilometer aan goed onderhouden skipistes. Het sneeuwzekere skigebied is ingericht in zes verschillende sectoren die elk een eigen thema hebben. Doordat het gebied zeer kindvriendelijk is, is het gebied ideaal voor families met kleine kinderen. Daarnaast biedt het gebied, tijdens de wintersportvakantie, uitstekende mogelijkheden voor beginnende skiërs. Voor de gevorderde skiërs is er een pittige buckelpiste en een uitdagende, twee kilometer lange, zwarte afdaling. Verder biedt dit gebied je 71 kilometer aan gevarieerde langlaufloipes en zijn er uitstekende off-piste mogelijkheden.

Het skigebied van Galtur is gelegen in een zeer rustige omgeving en bied je tevens een schitterende natuur. Je komt tijdens uw wintersportvakantie dus ook helemaal tot rust in dit authentieke skigebied!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...