Decathlon Wintersport Shop

Sneeuwzekere wintersportvakantie

Doordat een groot gedeelte van de pistes op noordhellingen ligt, is het gebied eigenlijk vrij sneeuwzeker. Bovendien beschikt het gebied over een aantal sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat ook de lager gelegen delen en de dal afdalingen besneeuwd blijven. Massif du Devoluy kent dan ook een zeer lang winterseizoen waardoor een lange en sneeuwzekere wintersportvakantie gegarandeerd is!

Een wintersportvakantie naar Massif de Devoluy staat garant voor:

  • Vaak skiën tot aan de voordeur van het appartement of chalet
  • Er zijn bijna geen wachttijden bij de liften
  • Een geschikt gebied voor elk niveau.

Voor ieder wat wils

Dit gebied heeft voor ieder wat wils. De beginnende skiërs kunnen terecht op de blauwe pistes onder in het skigebied en er zijn voor de meer ervaren skiërs uitdagende en spannende rode en zwarte afdalingen. Voor de ver gevorderde skiër heeft het gebied ook een drietal buckelpistes: Le Mur, Le Pierra en Les Clos des Martins. Deze zijn pas echt een uitdaging!! Massif du Devoluy heeft eveneens uitstekende off-piste mogelijkheden en ook de snowboarders kunnen hun hart ophalen tijdens hun wintersportvakantie. Er is namelijk een speciaal snowpark aangelegd met een halfpipe, quarterpipe, meerdere jumps en een boardercross.

Massif du Devoluy is een veelzijdig skigebied en je zult je hier dan ook niet hoeven te vervelen!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...