Wintertrex wintersport aanbieding!

Het paradijs op aarde

Voor echte kilometervreters is Portes du Soleil het paradijs op aarde. Er komt geen einde aan de grote hoeveelheid aan pistes die zich grotendeels door de bossen uitstrekken. De bijna 200 moderne skiliften zorgen voor een zeer snelle doorstroom en hierdoor kun je optimaal en zonder wachtrijen genieten van de eindeloze mogelijkheden in dit enorme ski-arena! Beginners kunnen zich in alle rust ontwikkelen en hun technieken verbeteren op de brede blauwe pistes terwijl echte waaghalzen juist de uitdaging kunnen aangaan op de zwarte afdaling genaamd 'Mur Suisse' bij het Zwitserse dorp Champery. Deze legendarische buckelpiste is misschien wel de aller steilste piste van de gehele wereld.

Snowboarders leven zich weer uit in de negen snowparken die Portes du Soleil rijk is. Er is zeker geen twijfel over mogelijk: Portes du Soleil beschikt over alle belangrijke facetten voor een onvergetelijke en legendarische wintersportvakantie!

Het Skigebied Les Gets:

Het skigebied rond Les Gets bestaat uit de twee delen, namelijk Mont Chery en Ranfoilly. Het iets kleinere Mont Chery bestaat uit een aantal blauw en rode pistes maar heeft ook een uitdagende zwarte piste. Snowboarders showen er hun trucks op de freestyle en boardercross. Het grotere deel van dit skigebied begint aan de andere kant van de weg en ligt op de hellingen van Ranfoilly. De zeer gevarieerde pistes die dit gebied rijk is, zijn zeer zeker een aanrader tijdens uw wintersportvakantie. Les Gets beschikt over sneeuwkanonnen zodat de sneeuw op de pistes het gehele seizoen van optimale kwaliteit is voor u!


Het Skigebied Avoriaz:

De mooiste en vast de hoogste pistes van heel Portes Soleil vindt je in Avoriaz. Dit skigebied telt ongeveer 36 skiliften en zeventig kilometer aan pistes. Zelfs in april is de sneeuw hier nog van optimale kwaliteit. Bovendien zijn de uitzichten op de pistes meer dan adembenemend te noemen. Op de steile zwarte pistes die het gebied rijk is, heb je echter geen enkele tijd om de omgeving in je op te nemen. Snelheid en concentratie zul je hier zeer zeker nodig hebben. Bij voldoende sneeuw zijn de lange afdalingen naar het rustige dorpje Les Prodains zeker de moeite waard! Vanaf deze plek geeft een gondel je dan weer de aansluiting op Avoriaz en Super Morzine. Voor de snowboarders is er onder andere een geweldig funpark en met een heuse sneeuwscooter maak je vervolgens een rondrit van twintig kilometer door de geweldige omgeving. Avoriaz is van alle gemakken voorzien en je zou door de sfeer bijna kunnen vergeten dat je op één van de grootste skigebieden ter wereld bent terecht gekomen.

Ga je op wintersportvakantie naar Les Portes du Soleil, dan beleef je een wintersportvakantie van ongekende kwaliteit!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...