Wintertrex wintersport aanbieding!

De pistes

Het skigebied Kirchberg/Kitzbühel heeft ongeveer 150 km aan pistes verdeeld over de plaatsen Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf. Gelegen in de Kitzbüheler Alpen heeft het skigebied Kirchberg/Kitzbühel een grote variëteit aan pistes in alle moeilijkheidsgraden. Kirchberg/Kitzbühel beschikt ook over een Snowboard-Funpark waar de snowdoarders zich prima kunnen uitleven. Het skigebied heeft voldoende liften en kabelbanen zodat je nooit lang hoeft te wachten. Vervelen zul je je hier nooit, want ook na het skiën zijn er voldoende uitgaansgelegenheden om je prima te vermaken.

Kies je voor een wintersportvakantie naar Kirchberg/Kitzbühel dan kies je voor:

  • Eén van de topgebieden voor snowboarders
  • Uitgebreide uitgaansgelegenheden
  • Ultramodern besneeuwingssysteem.

Het uitgebreide skigebied van Kirchberg biedt mogelijkheid om te skiën vanaf 2000 meter (top) tot 800 meter (dal) en beschikt in totaal over ruim 145 kilometer aan besneeuwde hellingen. Een deel daarvan wordt met kunstsneeuw bespoten zodat Kirchberg een sneeuwzekere bestemming is. Het skigebied is onderverdeeld in 20 kilometer aan zwarte pistes voor de experts, 66 kilometer aan rode piste voor iedereen en 59 kilometer blauwe piste voor de wintersporters die het rustig aan willen doen. Van de 52 liften in het skigebied van Kirchberg zijn er 28 een sesselbahn (stoeltjeslift). 7 van de 52 liften in het skigebied zijn Cabinebahn (gondels) en er zijn ook nog eens 17 sleepliften.

Sneeuwzekerheid

Het skigebied van Kirchberg is over het algemeen relatief sneeuwzeker. Het dorp zelf ligt op 800 meter boven zeeniveau. Het hoogste punt in het skigebied is 2000 meter boven zeeniveau.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...