Decathlon Wintersport Shop

Afwisselende pistes in Chamrousse

Het gebied is voorzien van ruim negentig kilometer aan afwisselende skipistes. Chamrousse is een zeer sneeuwzeker gebied en dat terwijl het hoogste punt op slechts 2250 meter hoogte ligt. De rode en de zwarte pistes, waarvan er twee 'Olympisch' zijn, maken het gebied ook voor de vergevorderde skiër zeer interessant hoewel gezinnen met kinderen en beginnend skiërs hier ook een prima start kunnen maken.

Kies je voor een wintersportvakantie naar Chamrousse? Dan kies je bewust voor een vakantie geschikt voor het gehele gezin. Chamrousse staat voor:

  • Een skivakantie die zeer geschikt is voor families met jonge kinderen of beginnende skiërs
  • De voordelen van de twee 'Olympische' pistes
  • Een zeer sneeuwzeker gebied ondanks de lage ligging.

Een heerlijke en ontspannende wintersportvakantie

In Chamrousse vind je daarnaast nog twee snowparken maar ook een boardercross en een slopestyle. Dankzij de gezellige verlichting en de goede sfeer kun je zelfs in de avonduren op de ski's stappen langs de gondel.

Voor een heerlijke, ontspannen en veelzijdige wintersportvakantie zit je zeker goed in het mooie Chamrousse.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...