Wintertrex wintersport aanbieding!

Het skigebied Damuls:

Vanaf december 2009 is het skigebied Damuls direct verbonden met de pistes van Mellau door middel van een skilift. Door de vele blauwe en rode pistes is het gebied uitermate geschikt voor een wintersportvakantie voor de beginners of gezinnen met kinderen. Voor de meer ervaren skiërs zijn er ook een aantal uitdagende zwarte pistes te vinden. Een van de grootste aanraders is de pittige zwarte buckelpiste aan de noordzijde van het skigebied. Daarnaast zijn er fantastische en uitgebreide off-piste mogelijkheden. Het gebied is dan ook een paradijs voor de snowboarders onder ons want er is namelijk een leuk funpark met een boardercross en een halfpipe.

Een wintersportvakantie naar Bregenzerwald staat garant voor:

  • Een zeer compact en veelzijdig skigebied
  • Een van de mooiste wintersportgebieden in Vorarlberg
  • Een inbegrepen skipas voor drie Taler.

Damuls is een prachtig en knus familieskigebied en biedt alle mogelijkheden voor een geslaagde wintersportvakantie.

Het skigebied Mellau:

In het hart van het Bregenzerwald ligt tussen 700 en 1750 meter hoogte het skigebied Mallau. Het is een zeer knus en vooral overzichtelijk skigebied en biedt ongeveer vijfentwintig kilometers aan pistes. De pistes zijn voornamelijk blauw en rood en komen allemaal op hetzelfde punt uit. Het skigebied Mellau is dus ideaal voor de beginnende skiër en ook families met kinderen vieren hier een prachtige wintersportvakantie. Je kunt genieten van heerlijke toertochten. Een aanrader is de zeven kilometers lange afdaling door het bos naar Mellau waar je onderweg kunt genieten van een prachtig mooi uitzicht. Voor snowboarders is er een klein funpark met een half-pipe van zestig meter. Verder liggen er om het dorp ruim 22,5 kilometers aan gevarieerde langlaufloipen. Kortom: Genoeg uitdagingen en mogelijkheden voor iedereen!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...