Wintertrex wintersport aanbieding!

Wat is een meegroeiplan?

Een meegroeiplan is ontworpen om ouders met groeiende kinderen te helpen tijdens de aankomende wintersport jaren. Dankzij het meegroeiplan is het mogelijk kinderen te voorzien van hun eigen skimateriaal zonder dat je hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De materialen worden ieder jaar afgestemd op de kinderen zodat ze altijd soepel de piste af kunnen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het opnieuw aanschaffen van wintersportmaterialen voor de kids. De materialen groeien namelijk mee met je kind!

Hoe werkt een meegroeiplan?

Een meegroeiplan gaat heel simpel in zijn werking. Als eerste koop je voor je kind een nieuwe set ski's, stokken en schoenen. Vaak wordt er een leuk aanbod aan diverse materialen aangeboden zodat het kind een goede keuze heeft. Jij kan na 1 of 2 jaar de materialen inruilen. Wanneer je dit doet ontvang je 50% van de aanschafprijs. Dit bedrag kun je weer gebruiken bij de aankoop van een grotere set ski materialen. Op deze manier kun je dus voor een aangename prijs de fijnste materialen voor je kind aanschaffen.


De voorwaarden van zo'n plan

Er zitten natuurlijk een aantal voorwaarden aan een meegroeiplan. Zo kun je uitsluitend bij één aanbieder de ski materialen aanschaffen. Daarnaast krijg je geen cashback wanneer je materialen in de outlet koopt. Zorg er dus voor dat je uit de nieuwe collectie kinderski's en andere materialen koopt. Verder doen afgeprijsde artikelen of andere acties en aanbiedingen niet mee met een meegroeiplan. 

Ouders mogen de kinderski's en skischoenen zo vaak inruilen als ze willen. Dit moet wel binnen twee jaar gedaan worden na de laatste aankoop. Houdt hier dus rekening mee. Het meegroeiplan is ontworpen voor kinderen tot en met 12 jaar. Wordt het kind 13 jaar? Dan stopt het meegroeiplan en kunnen kinderen overgaan op volwassenski's.

Bij de aankoop van de artikelen ontvang je ook een bon en een kaart waarop de producten geregistreerd staan. Deze moet je goed bewaren aangezien je deze nodig zult hebben op het moment dat je de producten gaat ruilen. Houdt er verder nog rekening mee dat je ski's alleen om kunt ruilen voor ski's. Het is dus niet mogelijk om een paar skischoenen te ontvangen voor een paar ski's.
 

Terug naar Skiën
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...