Wintertrex wintersport aanbieding!

De pistes in Zell am See - Kaprun

Zo zijn er erg mooie geprepareerde pistes maar ook uitdagende off-piste afdalingen.De Kitzstein gletsjer, gelegen op een hoogte van maar liefst 3200 meter, maakt van deze wintersportbestemming een zeer sneeuwzeker gebied. Vanaf de gletsjer loopt een afdaling met een hoogteverschil van maar liefst 1200 meter. Ben je een liefhebber van poedersneeuw en wil je door de bossen gaan skiën? Kies dan voor de Schmittenhohe. Rondom deze top ligt namelijk een prachtig skigebied. Op koude en mistige dagen is dit tevens een goed alternatief voor het hoger gelegen Kitzsteinhorn.

Zell am See-Kaprun staat voor een wintersportvakantie met:

  • Een erg sneeuwzeker skigebied
  • Een topbestemming van Oostenrijk
  • Voor elk wat wils, zowel de gevorderde als de beginner kan hier urenlang genieten.

Een ontspannen vakantie

Er zijn veel en zeer gemoedelijke pisterestaurants waar je terecht kunt voor een heerlijk gerecht. Maak uw keuze uit een sfeervol ingericht appartement of een hotel in de nabij gelegen plaatsen Bruck, Kaprun of Zell am See. In het skigebied van Zell am See-Kaprun beleef je beslist een heerlijke en ontspannen wintersportvakantie!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...