Wintertrex wintersport aanbieding!

De drie bergkammen van Valloire

  • Le Crey du Quart
  • La Setaz
  • Le Gros Crey

Dit gebied ligt tussen de 1430 en de 2600 meter hoogte en er zijn voornamelijk rode en blauwe pistes aangelegd. Toch komt ook de gevorderde skiër prima aan zijn trekken tijdens zijn wintersportvakantie! Wat dacht je namelijk van de uitgebreide off-piste mogelijkheden of de twee internationale wedstrijdpistes? Zelfs voor de ervaren skiërs zijn deze een ware beproeving! Geniet van een schitterende tocht van Valmeinier 1800, via Valmeinier 1500 naar Les Verneys en Valloire. Ook de snowboarders kunnen zich uitleven in het snowpark met de halfpipe en boardercross.

Een wintersportvakantie naar dit prachtige gebied staat garant voor:

  • In totaal 150 kilometers aan pistes
  • Een gebied gelegen aan de voet van de imposante Grand Galibier
  • Het bekende wintersportgebied van de Maurienne Vallei.

Voldoende mogelijkheden voor een geslaagde vakantie

Voor vakantiegangers die met hun eigen vervoer zijn gekomen is het een absolute aanrader om een dagje te gaan skiën in Val Thorens. Op 25 minuten rijden van Valloire vind je de Orelle lift via welke je kunt gaan skiën in het skigebied van Val Thorens. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag van €17.

Het skigebied van Valloire en Valmeinier biedt je voldoende mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Je zult zich tijdens je wintersportvakantie dus geen moment hoeven te vervelen!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...