Decathlon Wintersport Shop

Pistes voor elk niveau

Het gebied bied je ruim 125 kilometers aan gevarieerde pistes en is zeer geschikt voor skiërs van elk niveau. Beginners kunnen bijvoorbeeld terecht op de langste groene piste van Europa, de L'Escargot. De gevorderde skiërs kunnen zich uitleven op de pittige zwarte pistes of juist voor de off-piste gaan. Een echte uitdaging tijdens je wintersportvakantie is de Michele Jacot de La Met. Deze afdaling begint aan de top van de L'Ouillon de la Tomba op 2800 meter hoogte. Meer dan honderd sneeuwkanonnen zorgen voor voldoende sneeuw op de zeer afwisselende afdalingen. Een wintersportvakantie met voldoende sneeuw is dus gegarandeerd.

Snowboarders kunnen naar één van de twee snowparken die het gebied rijk is en langlaufers vinden maar liefs tachtig kilometers aan loipe bij het dorpje Bessans. Dit dorpje ligt op ongeveer tien minuten rijden van Val Cenis.

Een wintersportvakantie naar Val Cenis staat garant voor:

  • Een zeer overzichtelijk skigebied
  • Veel sneeuwzekere noordhellingen
  • De langste groene piste van Europa namelijk, L'Escargot.

Door het Famuly Plus Montagne label, wat de lage prijzen en de kindvriendelijkheid waarborgt, is dit wintersportgebied een absolute aanrader voor gezinnen met (nog jonge) kinderen.

Val Thorens

Ook een dagje skiën in Val Thorens behoort tot de mogelijkheden. Via de Orelle cabinelift skiet u, na het betalen van een kleine toeslag van ongeveer vijftien euro, zo het bekende skigebied van Val Thorens in. Kortom, in dit gebied kun je je perfect uitleven en er zal helemaal niets aan jouw wintersportvakantie ontbreken.

Vergeet tijdens het skiën niet om je heen te kijken, maar laat je verrassen door de vele fraaie uitzichten die Val Cenis je te bieden heeft!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...