Decathlon Wintersport Shop

Worldcup 3-Tre

Het skigebied Superskirama staat vooral bekend om het Worldcup traject 3-Tre, een absolute must voor zowel de gevorderde als de gemiddelde skiër en snowboarder. Het gebied telt ongeveer 380 kilometer aan afwisselende pistes. Iedereen kan dus tijdens zijn wintersportvakantie naar harte lust wintersporten.

Kiest u voor een wintersportvakantie naar Superskirama dan kiest u gegarandeerd voor:

  • Een groot aantal aan afwisselende pistes
  • Een Worldcup traject 3-Tre
  • Een van de meest unieke bergen, de Paganella.

Afdalingen en moderne liften

De lange afdaling in het skigebied is maar liefst 7,7 kilometer lang! De moeilijkste afdaling van het gebied is 2,4 kilometer en heeft een hoogteverschil van 585 meter. Op deze afdaling worden jaarlijks wereldbeker wedstrijden gehouden. Superskirama is rijk aan zeer moderne liften waardoor u gemakkelijk het gebied kunt gaan verkennen. Neemt u zeker eens een kijkje bij de afdalingen die naar het dal lopen. Dezen bieden een prachtig uitzicht over het Gardameer en de bosrijke omgeving. Ook de spectaculaire off-piste route Panoramica is absoluut de moeite waard!


Rustige gebieden met authentiek karakter

Doordat het gebied juist nog zo onbekend is zijn de wachttijden eveneens minimaal te noemen. Er wordt dus geen tijd verloren door te moeten wachten. Dankzij al deze faciliteiten kunt u tijdens uw wintersportvakantie optimaal genieten!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...