Wintertrex wintersport aanbieding!

Gevarieerd skigebied

Behalve de skiër en snowboarder, is ook de langlaufer blij. Hem of haar staat 32 kilometers aan loipes te wachten en de winterwandelaar zal tijdens zijn wintersportvakantie genieten van de prachtige wandelingen op 45 kilometer aan winterpaden. Ben je een rodelfan? Dan kun je gebruik maken van de talrijke rodelpaden die oplopen tot maar liefst negen kilometer! Een must voor het hele gezin die ongetwijfeld jaren later nog steeds op uw netvlies gebrand staat.

Wanneer je kiest voor een wintersportvakantie naar Savognin dan kies je voor:

  • Zeer gevarieerde en brede pistes
  • Een geschikt gebied voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër
  • Talrijke rodelpaden.

Savognin bestaat uit de volgende plaatsen:

  • Savognin (1173 m):

Op een hoogte van ca. 1173 meter biedt Savognin brede, open, grotendeels boomvrije pistes op de zuidkant van de 2713 meter hoge Piz Cartas en op de 2670 meter hoge Piz Martegnas. De vele sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat ook de dalafdalingen in prima sneeuwconditie blijven. In het bergrestaurant Tigignas op 1600 meter hoogte kun je prima genieten van het uitzicht op het zonneterras. Direct vanuit het dorp zijn de skigebieden bereikbaar met een snowshuttle (pistenbus) of de 4-persoons stoeltjeslift. Savognin is uitstekend geschikt voor snowboarden en heeft dan ook een Snowboard Fun Park. Voor kinderen die nog niet gaan skiën worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de Pinocchio-Club. Voor de kinderen die zich al wel op de lange latten wagen is er Pinocchio-ski land met 3 oefenhellingen. In Savognin is het goed après-skiën. Je kunt ook naar het zwembad, sauna, natuurijsbaan of een wandeling maken (ca. 40 kilometer wandelpaden).

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...