Het mooie Arinsal Pal in Andorra

De skigebieden Arinsal en Pal liggen in het westelijk deel van Andorra. Ze bieden voor vooral de beginnende, maar ook de gevorderde skiër goede mogelijkheden. Omdat er ruim voldoende liftcapaciteit is, zijn de wachttijden in het algemeen te verwaarlozen.

La Massana ligt op de kruising van wegen, die toegang verschaffen tot de skigebieden Arinsal/Pal en Ordino/Arcalis. De afstand naar het skigebied Arinsal bedraagt slechts 4 km en naar Pal ca. 10 km. Naar beide skigebieden is een goede busverbinding. Ook La Massana biedt alle voorzieningen die je in een wintersportplaats mag verwachten. In het centrum is o.a. een bank, postkantoor, apotheek, diverse winkels, enkele bars, restaurants en een discotheek aanwezig. De afstand naar de hoofdstad Andorra la Vella (belastingvrij inkopen!) bedraagt slechts ca. 5 km.

Terug naar Skigebieden
Gerelateerde artikelen
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Skistokken maat gids Bekijk alle koopgidsen hier...
Decathlon Wintersport Shop