Wintertrex wintersport aanbieding!

Het hoogste wintersportgebied van Europa

Les Deux Alpes is, vanwege de grote hoeveelheid aan goede blauwe pistes, zeer geschikt voor de beginnende skiërs. De gevorderde skiërs kunnen hun hart ophalen op de vele markante bergtoppen, gletsjers en couloirs. Zeer zeker een uitdaging voor een geslaagde wintersportvakantie. Het gehele gebied telt ongeveer 225 kilometers aan pistes en het hoogste punt ligt op maar liefst 3564 meter op de geltsjer van Dome de la Lauze. Hier kun je skiën op de eeuwige sneeuw van de gletsjer. Een ervaring op zich!

De afdaling naar het typische Franse bergdorp La Grave is een absolute aanrader. Ter plaatse dien je hiervoor wel een kleine toeslag te betalen. Met de zes daagse skipas kun je tevens gratis twee dagen skiën in de nabij gelegen skigebieden Alpe d'Huez en een dag in Serre Chevalier, Puy St. Vincent en Montgenevre. Tevens heb je hiermee de toegang tot het zwembad van Les Deux Alpes.

Je ziet, een wintersportvakantie in dit gebied heeft je zeer veel extra te bieden!

Een wintersportvakantie naar Les Deux Alpes staat voor:

  • Het hoogste wintersportgebied van Europa
  • Een zeer geliefd skigebied onder de snowboarders
  • Sneeuwzekerheid, vele heerlijke zonuren en geweldige off-piste mogelijkheden.

Les Deux Alpes bestaat uit de volgende plaatsen:

  • Les Deux Alpes (1270 m):
    Les Deux Alpes is een bij Nederlanders geliefd skioord met perfecte ski- en snowboard mogelijkheden. Op 2600 meter bevindt zich het paradijs voor de snowboarders het snowpark.
Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...