Wintertrex wintersport aanbieding!

Hochficht

In het woud zijn verschillende skigebiedjes te vinden die het bezoeken zeker waard zijn. Een daarvan is Hochficht. en volwassenen ski-pas voor 5 dagen kost ongeveer rond de €150,-. Met 9 kilometer blauw, 10 kilometer rood en 1 kilometer zwarte pistes is het gebied compact. Door de prachtige natuur en een aantal pistes met zeer veel haakse bochten biedt het ook voor ervaren skiërs een prachtige ervaring met voldoende uitdaging. Tevens kun je diverse pistes aan elkaar plakken waardoor je ongemerkt een behoorlijke tijd in de sneeuw kunt skiën of snowboarden zonder een lift te hoeven te pakken.

Uitdaging zoeken

Hochficht biedt één zwarte FIS-slalom afdaling waar je als er geen wedstrijden zijn gebruik van kunt maken. Ondanks dat het hier een zeer steile afdaling betreft is het prima te doen. In volle vaart haal je hier een snelheid van boven de 80 kilometer per uur. Dit is een leuk hoogtepunt voor de wat meer ervaren wintersporter. Een ander hoogtepunt is en smalle (en compleet uitgestorven) bosroute. Het pad gaat diep het woud in en terwijl je afdaalt zie je het type begroeiing om je heen veranderen, een prachtige en unieke ervaring.


Horeca

Voor een culinaire ervaring hoef je niet naar Hochficht te gaan. Er zijn drie Horecagelegenheden op de pistes. De Ski arena Hochficht is erg groot, maar lijkt er vooral op gericht te zijn om veel mensen in korte tijd eten en drinken te geven. Op de Reischiberg ligt een klein restaurantje welke een beetje een après-ski gevoel geeft en een leuk buiten terras heeft.  Daarnaast heb je nog een op de Zwieselberg. Deze klein, zeer gezellig en heeft een prachtig buitenterras met lekkere lounge stoelen. Wandelaars kunnen hier met de lift komen.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...