Wintertrex wintersport aanbieding!

Prachtig sprookjesachtig uitzicht

Het gebied omvat meer dan 41 kilometers aan zeer afwisselende pistes. De gevarieerde keuze uit blauwe, rode en zelfs zwarte pistes maakt het skigebied zeer geschikt voor elk niveau skiër. Een echte aanrader tijdens uw wintersportvakantie is de prachtige lange afdaling van Axams en Gotzens. Onderweg kun je genieten van een prachtig sprookjesachtig uitzicht. De snowboarders kunnen terecht op de bergtop 'Pleisen' of in het zeer uitgebreide snowpark. Daarnaast zijn er nog uitstekende off-piste mogelijkheden en zijn er in het gebied maar liefst vier spectaculaire rodelbanen te vinden.

Kies je voor een wintersportvakantie naar Axamer-Lizum, dan kies je dus voor:

  • Een zeer sneeuwzeker gebied
  • Vier spectaculaire rodelbanen
  • Een afdaling naar Axams en Gotzens.

Axamer-Lizum is een prachtig en zeer veelzijdig skigebied en heeft alles in zich voor een geweldige geslaagde wintersportvakantie!

Het skigebied Gotzens-Muttereralm:

Het skigebied Gotzens en Muttereralm ligt tussen de 1583 en 2340 meter hoogte en is daardoor een zeer sneeuwzeker gebied. Tevens zijn er ook hier weer veel sneeuwkanonnen te vinden waardoor je zeker de gehele winter kunt skiën. Zowel de beginnende skiër als de gevorderde skiër, maar ook snowboarder leeft zich prima uit op de in totaal maar liefs veertien kilometers aan pistes. Je vindt hier zowel blauwe, rode als zwarte pistes in een zeer sfeervol wintersportgebied. De snowboarder staat voor zeer grote uitdagingen op de bergtop de Pleisen op 2235 meter hoogte. Het is namelijk niet voor niets dat dit prachtige skigebied tot twee keer toe de Olympische Winterspelen mocht ontvangen!

Voor een zeer geslaagde wintersportvakantie moet je dus zeker in Gotzens en Muttereralm zijn!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...