Decathlon Wintersport Shop

Geschikt voor zowel beginners als ervaren skiërs

De Alpe d'Huez is een geschikt vakantie gebied voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Dit gebied wordt voornamelijk gekenmerkt door de vele variatie aan ski pistes en dit met een lengte van ruim 246 kilometer.

Als beginner vermaak je je vast en zeker op de vele vlakke, blauwe afdalingen. Heb je het skiën of zelfs het snowboarden al beter onder de knie, dan kun je genieten van de vele gevarieerde rode pistes die Alpe d'Huez rijk is. De echte gevorderden onder ons leven zich dan weer uit op de lange en steile pistes die een ware uitdaging zijn.

De Sarenne piste

Wanneer je ervoor kiest om je wintersportvakantie in dit gebied door te brengen mag je zeker niet vergeten de Sarenne piste te proberen. Deze piste, met een lengte van maar liefst zestien kilometer, is een van de langste zwarte afdalingen ter wereld. De lengte en variatie geeft je de kans om anderhalf uur te skiën zonder dat je hiervoor tussendoor gebruik moet maken van een lift.

Dankzij de gunstige ligging, de sneeuwzekerheid en de Pic Blanc op 3300 meter hoogte is een wintersportvakantie naar Alpe d'Heuz een skivakantie van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...