Wintertrex wintersport aanbieding!

Veelzijdige wintersportbestemming met veel blauwe pistes

Beginners kunnen terecht bij de dalliften in Kramsach en Reith. Zo zijn er maar liefst 26 pistekilometers blauw gemarkeerd. Dat is een behoorlijk aantal en dat maakt dit gebied ook uitermate geschikt voor onervaren snowboarders en skiërs. Ook voor 50 plussers is dit een groot pluspunt.

De fanatieke skiër kan zich uitleven op de Wiedersbergerhorn voor een heerlijke afdaling met zwarte pistes, buckelpistes en tal van off-piste mogelijkheden. Ook voor de langlaufers zijn er voldoende mogelijkheden, bijvoorbeeld de pittige 9 km lange Greitengrabenloipe.

Een wintersportvakantie naar Alpbachtal staat garant voor:

  • Het skigebied is ideaal voor gezinnen
  • Veel off-piste mogelijkheden
  • Diverse malen tot het mooiste dorp van Oostenrijk benoemd.

Faciliteiten

Naast het skiën kun je ook lekker tot rust komen in het overdekte zwembad of lekker rodelen op de baan van de Bischofer Alm.

Door de grote hoeveelheid liften en doordat de meeste liften een grote capaciteit hebben, zijn er weinig wachtrijen in het skigebied van Alpbach en hoef je met weinig wachttijd rekening te houden.

Het skigebied van Alpbach reikt 2025m. Alpbach zelft ligt op 650m en is door de ligging meer dan gemiddeld sneeuwzeker, vooral in de maanden januari en februari.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...