Wintertrex wintersport aanbieding!

1. Pas de duur van je dekking aan

Een doorlopende reisverzekering is ideaal als je veel op reis bent. Voor de keren dat je niet op reis bent, kun je overwegen om je doorlopende reisverzekering aan te passen. Dit kan helpen om de premie laag te houden, terwijl je je dekking behoudt voor toekomstige reizen. Raadpleeg je verzekeraar om te zien welke opties er zijn voor het aanpassen van de duur van je dekking.

2. Voeg specifieke dekkingen toe

Er zijn verschillende soorten reizen, de één is risicovoller dan de ander. Als jij van plan bent om te snowboarden in de Alpen, dan zal je een andere soort dekking nodig hebben dan wanneer je tot rust gaat komen op het strand. Pas je dekking dus aan, aan het soort vakantie wat jij zult houden. Extra dekking voor gevaarlijke sporten zal je aan het terras in Spanje niet nodig hebben, maar vergeet het niet aan te zetten als je wél de piste op gaat!


3. Begrijp je dekking

Zorg ervoor dat je snapt waarvoor je wel en niet gedekt bent. Sommige polissen bieden bijvoorbeeld geen dekking voor specifieke activiteiten, terwijl andere geen medische dekking bieden voor ziektes of aandoeningen die je al hebt. Controleer dus je polis en dekking om verrassingen te voorkomen.

4. Controleer de dekkingslimieten

Bij sommige verzekeraars kun je ook je dekkingslimiet aanpassen. Heb je deze mogelijkheid? Zorg er dan voor dat de dekkingslimiet aansluit op jouw vakantie. Ga je naar een land met hoge medische kosten, dan zal je je medische dekkingslimiet moeten verhogen. Als je een land bezoekt waar de medische kosten lager zijn, dan zou je je limiet kunnen verlagen. Zo kun je besparen op jouw premie.

5. Hou je verzekeraar op de hoogte

Ga je onverwacht je reis aanpassen, zoals een langere reis in het buitenland? Let er dan op dat je je verzekeraar op de hoogte stelt. Zo zorg je ervoor dat je dekking altijd voldoet aan jouw reisbehoeften. Je hebt immers een verzekering zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Terug naar Vakantie
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...