Wintertrex wintersport aanbieding!

Je wordt keurig op de plek van bestemming afgezet

Kies je voor een busreis, dan kun je altijd meer koffers meenemen dan wanneer je met het vliegtuig gaat. Bovendien word je op de plek van bestemming afgezet. Je hoeft dus geen taxi te huren die je van het vliegveld naar het verblijf brengt. Ook het op- en afstappen in Amsterdam gaat snel. Het is nu eens niet nodig om al uren voor vertrek aanwezig te zijn. Helemaal niet zelfs.

Altijd een uitgeruste chauffeur achter het stuur

Kies je voor de bus, dan heb je de zekerheid dat er voldoende eten en drinken aanwezig is in de bus, zoals de temperatuur goed gehouden wordt met een airco. In de bus heb je het dus nooit te warm of te koud. Van verveling in de bus is ook al nooit sprake. Daar zorgen de aanwezige flatscreens en dvd-spelers wel voor. Bovendien wordt flink doorgereden. Meestal wordt gereden in koppels. Rijdt de ene chauffeur, dan pakt de ander rust. Zo heb je altijd te maken met een uitgeruste chauffeur achter het stuur.


Je kunt dan meteen de lange latten onderbinden

Onderweg kun je in de bus prima rusten en slapen. Daardoor kom je altijd uitgerust aan en kun je meteen de lange latten onderbinden. Ook zijn de moderne touringcars uitgerust met een noodtoilet. In de bus is altijd plaats van een zeer ruime zitplaats en er wordt onderweg gepauzeerd langs de snelweg en in de regel bij restaurants. Je krijgt voldoende mogelijkheden de benen te strekken, wat te eten en om naar het toilet gaan. In de bus is het altijd gezellig. Bovendien krijg je van de chauffeur onderweg altijd tekst en uitleg over waar je bent en wat er zoal te zien is. Je kunt je geen betere gids wensen. En zo is het gewoon heerlijk om met de bus op wintersportvakantie te gaan. Je wordt helemaal ontzorgd en hebt zelf niet de stress die je wel ervaart als je met eigen auto gaat. Verstandige keuze om voor de bus te kiezen.

Terug naar Vakantie
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...