Wintertrex wintersport aanbieding!

Veel mogelijkheden

Wie de hele dag in de zon wilt skiën begint in de ochtend aan de kant van Carosello en gaat na de middag verder aan de westkant in het gebied van Mottelino en Monte della Neve. De pistes liggen tussen de 1816 en 2800 meter hoogte en worden ontsloten door 32 liften.

Door de vele blauwe en rode pistes is het gebied uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiërs. De langste skipiste is ongeveer vier kilometer lang, breed en ook niet al te druk. Gevorderde skiërs leven zich off-piste uit of op de tiefschnee-afdalingen en voor de snowboarders is er een halfpipe een boardercross en een funpark. Ook langlaufers zijn hier op hun ideale wintersportvakantie. Zij genieten hier van ruim 40 kilometer aan loipen.

Wanneer je kiest voor een wintersportvakantie naar Livigno kies je voor:

  • Ruim honderd kilometer aan pistes
  • Een zeer geschikt gebied voor zowel de beginnende als de gemiddelde skiër
  • Vele off-piste mogelijkheden.

Livigno bestaat uit de volgende plaatsen:

  • Livigno (1800 m):
    Livigno is een wintersportplaats op ca. 1800 meter hoogte en is één van de weinige Tiefschnee-paradijzen van Europa. De plaats is BTW-vrij, je kunt dus goedkoop inkopen!
Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...