Wintertrex wintersport aanbieding!

Geschikt voor starters en gevorderde skiërs

Het landschap is werkelijk prachtig en op vele plekken waan je je in een klein gemoedelijk wintersportoord. In La Toussuire en Le Corbier vind je op de licht glooiende hellingen vele gemakkelijke en overzichtelijke pistes. Deze zijn zeer geschikt voor de starters maar ook voor gezinnen met kleine en onervaren kinderen.

De gevorderde wintersporter vertoont zijn kunsten op de vele off-piste mogelijkheden bij St. Sorlin. Wanneer de sneeuwgrens tot onder de vijfhonderd meter daalt is het tevens mogelijk om off-pistes vanuit La Toussuire naar de stad St. Jean-de-Maurienne af te dalen. Deze spectaculaire tocht van zeventien kilometers is een geweldig avontuur voor de vergevorderde skiër. Een unieke ervaring tijdens een welverdiende wintersportvakantie. Voor de snowboarders is er bij Le Corbier een half pipe en een fun park en ook bij St. Sorlin vind je een snowpark.

Wanneer je op zoek bent naar een gevarieerd skigebied met mogelijkheden voor het gehele gezin, dan vier je je wintersportvakantie in Les Sybelles altijd goed!

Overweeg je een wintersportvakantie naar Les Sybelles, dan overweeg je de volgende aspecten van dit wintersportgebied:

  • Maar liefst 310 kilometers aan piste
  • Gevarieerd skigebied met mogelijkheden voor het gehele gezin
  • Vele leuke off-piste mogelijkheden.
Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...