Decathlon Wintersport Shop

Ook voor langlaufers

De Langlaufers kunnen ook hier hun hart ophalen. Zo zijn er 40 kilometer aan geprepareerde loipen en over de bergkammen kun je ook nog eens een genieten van 130 kilometer aan loipen. Ook 's avonds is er voldoende te beleven in het gebied. In Harrachov zelf is er voldoende animatie en ook eten en drinken gaat uitstekend bij één van de restaurants of kroegjes dat het dorp rijk is.

De mogelijkheden

Harrachov ligt diep in de bossen op de hellingen van het Reuzengebergte. De stad heeft een traditie op het gebied van glassnijden, heeft een interessant glasmuseum en is uitgegroeid tot een belangrijke wintersportplaats. Er zijn sleep- en stoeltjesliften en een kinderskischool (vanaf 3 jaar). Er is een redelijk langlaufgebied en het gebruik van de loipen is gratis. Een skipas voor 6 dagen kost in de winter 2004/2005 ca. euro 90, skihuur ca. euro 12 per dag, langlaufset ca. euro 7,50 per dag (prijzen zijn indicaties!). In Harrachov kun je redelijk snowboarden, er is een funpark en de huur van een snowboardset bedraagt ca. euro 12 per dag. Wandelaars kunnen hier volledig aan hun trekken komen!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...