Wintertrex wintersport aanbieding!

Een uitgebreid en mooi gebied

De langste afdaling in dit gebied is 12 kilometer lang waarbij een hoogteverschil van 2000 meter wordt afgelegd. De hoofdattractie tijdens uw wintersportvakantie is zeer zeker de Titlis top met een grandioos mooi uitzicht over de Centrale Alpen! Men bereikt de gletsjerafdalingen via de ronddraaiende gondelbaan, Rotair. Zeer zeker de moeite waard om dit eens mee te maken.

Voor iedere wintersportliefhebber wat wils in Engelberg

Voor de snowboarders is er een funpark aanwezig. Brunni is met 12 kilometer aan pistes en twee liften het kleinere skigebied van Engelberg en voornamelijk geschikt voor de beginners en de kinderen.

Wie eens wat anders wilt tijdens zijn wintersportvakantie kan genieten van 39 kilometers aan loipes, 49 kilometers geprepareerde en bewegwijzerde wandelpaden, rodelbanen en meerdere sleebanen. Met een gletsjer als punt van 100% sneeuwzekerheid heeft dit skigebied werkelijk voor een ieder wat wils!

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...