Wintertrex wintersport aanbieding!

Adembenemend uitzicht over de Zwitserse Alpen

De Weisshorn, de Zinalrothorn, de Obergabelhorn, de Matterhorn en de Dent-Blanche staan samen bekend als de Keizerskroon. Deze bezoeken tijdens uw wintersportvakantie is zeer zeker een must! Ze geven je een adembenemend uitzicht over de Zwitserse Alpen. De gletsjer Plaine Morte ligt op 3000 meter hoogte en is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van het gebied. Je kunt tot wel 1500 meter afdalen en deze is daarmee één van de langste afdalingen van Europa.

Een heerlijke wintersportvakantie vier je in Crans Montana en wel om de volgende redenen:

  • Afdalingen tot wel 1500 meter!
  • De gloednieuwe stoeltjeslift 'De Nationale Express'
  • Zeer gezinsvriendelijk wintersportgebied.

Zeer geschikt voor de beginnende skiër

Crans-Montana is erg geliefd bij gezinnen met kinderen die ski-of snowboardles willen nemen. Aan het einde van elke les kun je in één van de berghutjes, die op 2000 meter hoogte liggen, genieten van het uitzicht. De skischolen in Crans en Montana organiseren onder andere skiklassen voor beginners omdat er juist zoveel oefenmogelijkheden zijn. De gevorderden kunnen echter ook hun hart ophalen en de lift nemen naar de gletsjer in de richting van Aminona. Een echte aanrader tijdens uw wintersportvakantie is de nachtski die vaak tijdens het hoogseizoen één avond per week wordt aangeboden.

Crans Montana is een buitengewoon prettig skigebied waar je alles vindt wat je verlangt.

Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...