Zomer of winter? Er is altijd wel iets leuks te doen met de kinderen

Het maakt niet uit of je in de zomer of winter met vakantie naar Oostenrijk gaat. Wanneer je kiest voor een zomervakantie kun je in ieder geval leuke activiteiten aan en in het water ondernemen. Met een vakantiehuis aan zee in Karinthië of bij een van de andere meren kun je volop wateractiviteiten plannen. Behalve zwemmen en varen worden er genoeg andere activiteiten georganiseerd waar jong en oud aan kan deelnemen. In de winter is Oostenrijk natuurlijk zeer geschikt voor wintersport. Je kunt tal van kindvriendelijke skigebieden uitkiezen die naast goede pistes ook veel andere leuke activiteiten in de omgeving hebben.

De leukste outdoor activiteiten vind je in Oostenrijk

Verblijf je niet in de buurt van het water? Dan kun er ook voor kiezen om andere leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je natuurlijk gaan wandelen in de bergen, maar ook fietsen en mountainbiken is leuk voor kinderen. Verder kun je bergbeklimmen en veel andere leuke activiteiten ondernemen in de natuur. Er zijn ook mooie natuur- en wildparken in Oostenrijk waar je met je kinderen naartoe kunt gaan, zoals Wasserwunderwelt in Krimml. Salzwelten Hallein is een ondergronds zoutmijn ten zuiden van Salzburg die je kunt bezoeken met het hele gezin. 


Culturele uitstapjes in Wenen, Salzburg en Graz

Je kunt er ook voor kiezen om een culturele activiteit te ondernemen met je kinderen. Oostenrijk kent een aantal mooie steden die zeker ook voor de kinderen leuk zijn om te ontdekken. Hoofdstad Wenen is een aanrader, maar ook Salzburg en Innsbruck zijn indrukwekkend voor jong en oud. De historische stad Graz is tenslotte ook een mooie bestemming om te bezoeken. In iedere stad kun je culturele uitjes plannen, maar ook op een andere manier ontspannen. Boek je vakantiehuis Oostenrijk in de buurt van een leuke stad. Zo weet je zeker dat het voor jouw kinderen een onvergetelijke vakantie wordt in Oostenrijk.

Terug naar Advertorials
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Skistokken maat gids Bekijk alle koopgidsen hier...
Decathlon Wintersport Shop