Wintertrex wintersport aanbieding!

Leg je wintersport vast met GoPro

Sommige momenten op wintersport wil je het liefst vereeuwigen op beeld, maar je zult niet snel met een spiegelreflex camera of telefoon skiën of snowboarden in verband met beschadigingen of verlies. Film het daarom met de GoPro Hero 5 en je hebt prachtige beelden zodat je ook na de vakantie nog kunt nagenieten van de mooie momenten tijdens je vakantie.

Hoe te dragen voor het beste filmresultaat?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je de GoPro Hero 5 kunt bevestigen. Ga je actiebeelden filmen tijdens het skiën of snowboarden, dan kun je het beste een GoPro Chest Harness gebruiken waarmee je de camera bevestigt op je borst. Tijdens het skiën of snowboarden is je borst het lichaamsdeel dat het minste beweegt, waardoor je de beelden dus stabiel kunt filmen. Draag je de camera toch liever op een andere manier? Dan is het ook nog mogelijk om de GoPro middels een hoofdband te bevestigen. Tevens kun je de camera vasthouden met een selfiestick / 3-way-mount, zodat je jezelf kunt filmen. Tenslotte is het nog mogelijk om de camera aan je pols te bevestigen, of juist op je snowboard. Bij de laatstgenoemde moet je wel opletten dat je je camera niet verliest. De lijm van de mounts is sterk, maar sneeuw zal deze uiteindelijk zeker aantasten. 


De mogelijkheden

De GoPro Hero 5 beschikt over een 12-megapixelcamera waarmee je 4k-beelden kunt schieten in 30 fps. Doordat deze uitvoering ook beschikt over een beeldstabilisatie, worden schokken en trillingen gecorrigeerd wat dus hele mooie en scherpe beelden oplevert. Zo kun je na je wintersportvakantie nog nagenieten van actiebeelden van hoge kwaliteit.

Daarnaast beschikt de camera ook over 3 afzonderlijke microfoons. Het toestel kiest bij een opname altijd één van de 3 microfoons waarop het beste signaal binnenkomt. Door de hoge kwaliteit camera en audio opname ben je dus verzekerd van hoogwaardig beeld- en geluidsmateriaal.

Ook is de camera geheel waterdicht van 5 tot 10 meter diepte, bevat het een touchscreen, wifi, bluetooth, stembediening in 9 verschillende talen en een functie waardoor het toestel al je beelden automatisch naar een cloud uploadt.

Daarnaast heeft de GoPro Hero 5 (net zoals bij voorgaande modellen) ook een kleinere versie, namelijk de GoPro Hero 5 Session. Deze beschikt over een 10-megapixelcamera en is te bedienen middels een knop.

Terug naar Kleding & materiaal
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...