Decathlon Wintersport Shop

Profiteer van vroegboekkortingen

Een goede tip om in gedachten te houden als je jouw wintersportvakantie graag goedkoop wilt boeken, is om te profiteren van vroegboekkortingen. Zoals de naam al aangeeft kun je deze korting ontvangen als je al in een vroeg stadium je reis boekt. Als je dit doet, kun je dan ook best een hoop geld besparen ten opzichte van boeken op een later moment. Zodra je weet waar je naartoe wilt en wanneer, is het dus handig om gelijk die boeking te maken. Het is wel van belang dat je boekt bij een betrouwbare aanbieder, zodat alles tot in detail goed wordt geregeld. Lees recensies over verschillende reisaanbieders om te bepalen waar je het beste kunt zoeken naar een reis.

De grote wintersportgebieden vermijden

Als je graag goedkoop op skivakantie wilt, is het verstandig om niet voor de populairste wintersportgebieden te kiezen. Hoewel dit misschien aantrekkelijk is, is het wel zo dat je hier een hoge prijs voor betaalt. Als je dus goedkoper wilt wintersporten, is het handiger om te kiezen voor een ander skigebied. Er zijn talloze mooie skigebieden te vinden, dus je hebt keuze genoeg.


Kies niet voor een hotel aan de piste

Het is fantastisch, maar wel duur: een hotel aan de piste. Als je hiervoor kiest, kun je er rekening mee houden dat je er een hoge prijs voor betaalt. Als je graag wat goedkoper op skivakantie wilt gaan, is het daarom handig om juist niet voor zo’n hotel te gaan. Als je iets verder weg gaat zitten met je verblijfplaats, betaal je vaak ook een stuk minder geld. Zoek naar verblijfplaatsen die verder van de piste af liggen, het aanbod is tenslotte groot genoeg.

Gebruik vergelijkingssites

Om een goedkope wintersportvakantie te boeken, is het slim om vergelijkingssites te gebruiken. Op deze manier kun je namelijk goed zien wat je krijgt voor welke prijs. Hierdoor is het mogelijk om een leuke deal te scoren. Op zoek naar een reisbureau om jouw skivakantie te boeken? Expedia, het grootste online reisbureau van de wereld, is het overwegen waard.

Uiteraard zijn er nog meer manieren om geld te besparen op je aankomende wintersport vakantie, maar deze tips helpen je alvast een heel eind op weg. Zo kun jij voor een mooie prijs vertrekken naar een leuke bestemming!

Terug naar Vakantie
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...