Decathlon Wintersport Shop

Delft: unieke locatie in de randstad

Op zoek naar een unieke bestemming vol geschiedenis? Maak kennis met Delft, een prachtige stad uit de middeleeuwen. Of je nu op zoek bent naar oude gebouwen of interessante musea: in Delft is het allemaal te vinden. Hier vind je bijvoorbeeld het graf van Johannes Vermeer, maar kun je ook de Nieuwe Kerk bezoeken met het graf van Willem van Oranje. Delft is met recht een van de mooiste en meest interessante steden van Nederland. En tijdens jouw vakantie kun jij Delft met eigen ogen gaan ontdekken.

Geniet van het zonnige zuiden in eigen land

Een van de mooiste plekken in Nederland vind je in het mooie zuiden. Limburg is niet bepaald een onbekende plek, maar er zijn genoeg prachtige locaties te vinden waar jij in alle rust kunt genieten van je verblijf. Wanneer je meer richting het zuiden verblijft is het zeker een aanrader om een vakantiehuisje te huren aan de grens. Hier vind je een prachtig heuvelachtig landschap, ontdek je schitterende wijngaarden en geniet je optimaal van een onvergetelijke vakantie in eigen land. Een vakantiehuis huren kan daarnaast ook in de buurt van een leuke stad, zoals Maastricht of Heerlen.


Ontdek de magie van het Nederlandse strand

Wat dacht je van een wellness huisje aan het strand? Overdag heerlijk genieten van de bruisende golven, de zon op de gezicht en de gezelligheid om je heen. In de avond kun je volop relaxen in je eigen huisje en laad je weer helemaal op voor de volgende stranddag. Je vind de meeste rustige stranden in Zeeland of de prachtige Waddeneilanden, maar wanneer je op zoek bent naar iets meer drukte om je heen heb je ook genoeg mogelijkheden. De prachtige stranden van Noordwijk of Zandvoort zijn de moeite waard om te bezoeken. Het mooie  strand van Sint Maartenszee bij Schagen in Noord-Holland is daarnaast ook een prachtige plek aan het water.

Terug naar Vakantie
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...