Wintertrex wintersport aanbieding!

Familieskigebied

Het skigebied Schneewinkl is verdeeld over de plaatsen/gebieden: St. Johann in Tirol, Eichenhof Lifte, Oberndorf, Skilifte Kirchdorf, Erpfendorf - Lärchenhof, Waidring Steinplatte, Reit im Winkel, Schneedorado Fieberbrunn, Bergbahnen Pillersee, Weissach - Hochkogel - Lifte. Skigebied St. Johann in Tirol is het gebied van het Tiroler Unterland en bezit alles, wat een mooi familieskigebied nodig heeft. St. Johann in Tirol heeft pistes voor alle niveau's, sneeuwzekere noordhellingen en vooral veel rustieke hutten en restaurants om na het skiën lekker bij te komen.

Kies je voor een wintersportvakantie naar dit prachtige gebied dan kies je voor:

 • Meer dan 165 kilometer piste
 • Elk skigebied heeft zijn eigen karakter
 • Ideaal voor families, langlaufers en rustige skiërs.

Schneewinkl bestaat uit de volgende plaatsen:

 • Fieberbrunn (840 m):
  Fieberbrunn is geen groot of bruisend toeristenoord, maar wel erg ideaal voor families. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig in het centrum. De ligging van de wintersportplaats is evenwel schitterend: aan de voet van het skigebied Fieberbrunn.
 • Hollersbach (804 m)
 • Kirchdorf (ca. 600 m):
  Kirchdorg is een echt gezellig Tirools dorp, op ca. 6 kilometer van St. Johann in Tirol. Voor de langlaufer is er ca. 70 km loipen met nog verdere aansluiting richting Waidring en Kitbuheler Alpen. De wandelaars kunnen terecht op ca. 30 km aan wandelpaden. De beginnende skiërs kunnen in Kirchdorf de skitechniek leren, terwijl de gevorderde skiër direct zal kiezen voor de mogelijkheid een Schneewinkl Skipas (ca. 145 euro) te nemen. Deze pas is geldig in Kirchdorf, op de Steinplatte(Waidring)/ St. Johann en Fiederbrunn en bied je een totaal van ca. 190 kilometer pistes. Verder vind je hier een natuurijsbaan, een Wellnesscenter, arresleetochten en een Rodelbaan.
 • St. Johann (670 m):
  St. Hohann is een rustiek en sfeervol dorp met een mooie deels autovrije stadskern. In het oude centrum met nog veel oude gebouwen zij er volop mogelijkheden om lekker te wandelen of te genieten in een van de vele kroegen of konditoreien. Zowel op de piste als in de après-ski barretjes hangt een gezellige wintersportsfeer.
Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...