Wintertrex wintersport aanbieding!

Het grootste skigebied van Oost-Tirol

Ieder soort wintersporter komt hier tijdens zijn wintersportvakantie ruim aan zijn trekken. Of je nu een beginner bent of juist een gevorderde, dit geweldige skigebied biedt letterlijk voor ieder wat wils. Er zijn zeer eenvoudige blauwe pistes en pittige zwarte afdalingen en daarnaast zijn er ook nog fantastische off-piste mogelijkheden. Je maakt hier elke dag weer een andere spectaculaire tocht! Ook snowboarders kunnen terecht in één van de vele funparks met half-pipes.

Kies je voor een wintersportvakantie naar dit prachtige gebied dan kies je voor:

  • Een van de meest sneeuwzekere skigebieden in de Alpen
  • Het grootste skigebied van Oost-Tirol.

Door zijn hoge ligging en de uitstekende sneeuwinstallaties is het gebied erg sneeuwzeker. Maar liefst negentig procent van de pistes kan besneeuwd worden. Het skigebied Grossglocker Resort Kals-Matrei is dan ook één van de meest sneeuwzekere skigebieden van de Alpen en staat garant voor een geweldige wintersportvakantie.

Matrei und Kals am Grossglockner bestaat uit de volgende plaatsen:

  • Kals (1365)
  • Matrei (920 M):
    Het prachtige dorpje Matrei is uniek gelegen, temidden van de hoogste bergen van Oostenrijk in de provincie Ost-Tirol. Door de ligging in de zuidelijke Alpen, staat Matrei garant voor een zonnige en sneeuwrijke wintersportvakantie. Het skigebied Goldried is een perfect gebied voor de recreatieve, van gezelligheid houdende wintersporter (van de ca. 35 km aan afdalingen zijn ca. 30 km blauw en rood). De twee bergrestaurants en het panoramarestaurant bieden je de mogelijkheid om onder het genot van een glaasje Jaegertee of Gluehwein te genieten van het onvergetelijke uitzicht en de heerlijke zon. Tevens beschikt het wintersportgebied over kunstsneeuwinstallaties om, indien nodig, de lager gelegen pistes bij te sneeuwen. Hierdoor is de prachtige 11 km lange afdaling tot in het dal altijd open. Ook langlaufers hoeven zich niet te vervelen op de uitstekend geprepareerde loipes (ca. 35 km) door het unieke landschap. Hoewel Matrei niet tot de allerbekendste wintersportplaatsen behoort, biedt het voldoende vertier, zoals een bowlingbaan, een sauna, een manege, een overdekte tennisbaan, een kleine ijsbaan, ijsstokschietbaan, een rodelbaan, een arrenslee-tocht en voor de avonden gezellige stubes en discotheken.
Terug naar Skigebieden
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige wintersport koopgidsen samengesteld. Van ski tot snowboard en van helm tot handschoen. Wintersport kleding & materialen koopgids Koopgids voor skiërs Snowboard koopgids Snowboard bindingen koopgids Wintersportkleding Bekijk alle koopgidsen hier...