Wintersport voor jongeren

Wintersport voor jongeren

Voor jongeren zijn er ook speciale wintersportaanbieders welke goedkopere wintersportvakanties aanbieden. Jongeren studeren meestal nog, hebben minder te besteden en willen daarom het liefst zo goedkoop mogelijk op vakantie. Gelukkig kan een wintersport voor jongeren hierbij helpen.

De leukste wintersportvakanties

Het maakt niet uit naar welk skigebied u zoekt; Frankrijk, Italië, Duitsland, Andorra, Tsjechië, Oostenrijk of Zwitserland? Wintersport voor jongeren is mogelijk in ieder skigebied!

Verschillende skigebieden

Zoekt u samen met een groep vrienden een wintersport voor jongeren in Frankrijk, Andorra, Italië, Zwitserland, Oostenrijk of Tsjechië? Ieder skigebied heeft talloze mogelijkheden voor jongeren. Zowel beginnende als de meer ervaren skiërs en snowboarders kunnen in ieder skigebied een onvergetelijke wintersport voor jongeren beleven waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Alles in één

Veel jongeren die met een groep op wintersportvakantie gaan, kiezen vaak voor een alles in één reis, ook wel een pakketreis genoemd. In dit pakket zit alles inbegrepen zoals een bus- of vliegreis, een skipas, de accommodatie en soms zelfs skiverhuur of skiles. Dit is vaak nog apart bij te boeken. Het voordeel van zo'n pakket is dat alles al voor u is geregeld en u niet meer voor onverwachte kosten komt te staan.

Top skigebieden voor jongeren

Vrijwel alle skigebieden zijn ook geschikt voor jongerenvakanties. Enkele top skigebieden voor jongeren zijn bijvoorbeeld Kirchberg (Oostenrijk), Mayrhofen (Oostenrijk), Zell am See (Oostenrijk), Gerlos (Oostenrijk), Flaine (Frankrijk), Saalbach (Oostenrijk), Val Thorens (Frankrijk), Les Deux Alpes (Frankrijk) en La Plagne (Frankrijk). Daarnaast is ook Tirol een populair skigebied onder de Nederlandse jongeren. Dit skigebied kent vele dorpen, pistes en natuurlijk vele après-ski mogelijkheden wat ervoor zorgt dat vele feestgangers naar dit gebied trekken.

Terug naar overzicht