Skigebied Zermatt-Matterhorn Ski Paradise

Skigebied Zermatt-Matterhorn Ski Paradise

Het Matterhorn ski paradise bestaat uit de gebieden Rothorn paradise (3103 meter hoogte), het Gornergrat (3089 meter hoogte), het Schwarzsee paradise (2583 meter hoogte) en het Matterhorn Glacier paradise (3883 meter hoogte). Vanuit het Matterhorn Glacier Paradise is er ook een verbinding met Brueil-Cervinia/Valtournenche.

Sneeuwzeker skigebied

Zermatt is de hoogste, grootste en efficiëntste wintersportlocatie en daarmee een zeer sneeuwzeker skigebied. In totaal vindt u er 330 kilometer aan pistes die geschikt zijn voor elk niveau. Wat dacht u van ongelimiteerd skiën en snowboarden tussen Zwitserland en Italië tijdens uw wintersportvakantie? Het kan allemaal waar worden in dit skigebied. Een werkelijk unieke en magische ervaring is het skiën bij maanlicht en dit bijvoorbeeld op de Matterhorn gletsjer via de Trockener Steg en Furgg terug naar Zermatt met een totaal van 38 kilometer aan niet geprepareerde pistes, met poedersneeuw. Een droom voor de zeer ervaren skiërs en snowboarders onder ons. Daarnaast vindt u een gevarieerd en creatief snowpark, een super-pipe en prachtige mogelijkheden voor heli-skiën en heli-snowboarden en daarnaast 12 kilometer aan loipen.

Tal van mogelijkheden

Naast het skiën biedt Zermat u tijdens uw wintersportvakantie tal van andere mogelijkheden zoals verscheidene sleemogelijkheden, sneeuwschoen wandelingen (vijf hiervan zijn gemarkeerd), ijsklimmen, schaatsen op de natuur-en kunstijsbaan, maar ook paragliden is een van de vele mogelijkheden. Wilt u liever eens helemaal iets anders? Dan is het Iglo-dorp een grote uitkomst. Ervaar een dag en een nacht lang hoe het is om te leven en te dromen zoals de Eskimo's dat doen. Ontdek de mystieke en ijzige werelden in het hoogste gletsjerpaleis van de wereld dat u bereikt via 1 van de 2 liften rechtstreeks van het Matterhorn Glacier paradise station. In Zermatt verveelt u zich zeker niet!

Terug naar overzicht