Skigebied Superskirama

Skigebied Superskirama

Kiest u voor een wintersportvakantie naar Superskirama dan kiest u gegarandeerd voor:

  • Een groot aantal aan afwisselende pistes
  • Een Worldcup traject 3-Tre
  • Een van de meest unieke bergen, de Paganella.

Worldcup 3-Tre

Het skigebied Superskirama staat vooral bekend om het Worldcup traject 3-Tre, een absolute must voor zowel de gevorderde als de gemiddelde skiër en snowboarder. Het gebied telt ongeveer 380 kilometer aan afwisselende pistes. Iedereen kan dus tijdens zijn wintersportvakantie naar harte lust wintersporten.

Afdalingen en moderne liften

De lange afdaling in het skigebied is maar liefst 7,7 kilometer lang! De moeilijkste afdaling van het gebied is 2,4 kilometer en heeft een hoogteverschil van 585 meter. Op deze afdaling worden jaarlijks wereldbeker wedstrijden gehouden. Superskirama is rijk aan zeer moderne liften waardoor u gemakkelijk het gebied kunt gaan verkennen. Neemt u zeker eens een kijkje bij de afdalingen die naar het dal lopen. Dezen bieden een prachtig uitzicht over het Gardameer en de bosrijke omgeving. Ook de spectaculaire off-piste route Panoramica is absoluut de moeite waard!

Rustige gebieden met authentiek karakter

Superskirama bestaat uit de skigebieden Paganella, Andalo, Madonna di Campiglio en Pinzolo. De gebieden zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme waardoor ze hun rustige en authentieke karakter goed hebben weten te behouden. Doordat het gebied juist nog zo onbekend is zijn de wachttijden eveneens minimaal te noemen. Er wordt dus geen tijd verloren door te moeten wachten.

Dankzij al deze faciliteiten kunt u tijdens uw wintersportvakantie optimaal genieten!

Terug naar overzicht