Skigebied Silvretta Arena

Skigebied Silvretta Arena

Wanneer u gaat voor een wintersportvakantie naar Silvretta Arena, dan gaat u bewust voor:

  • Een zeer modern skigebied
  • Grootste funpark van Europa
  • Ischl: Hotspot van de Alpen.

Een Mekka voor wintersportliefhebbers

Tussen het Oostenrijkse Ischl en het Zwitserse Sammaun ligt het skigebied Silvretta Arena. Dit gebied biedt u tijdens uw wintersportvakantie maar liefst 215 kilometer aan pistes en is een waar Mekka voor wintersportliefhebbers. Doordat maar liefst 90 procent van de pistes boven de 2000 meter hoogte ligt is het gebied zeer sneeuwzeker. De moderne liften brengen u snel en eenvoudig naar de perfect geprepareerde pistes. Silvretta Arena is een zeer veelzijdig skigebied en heeft een speciaal carvetraject voor de carve freaks. Bovendien ligt in dit gebied het grootste funpark van Europa! Boarder Paradise is voor snowboarders een waar paradijs met uitdagende hindernissen, een high speed parcours en een halfpipe van maar liefs 90 meter!

Daarnaast beschikt het gebied over een zeer groot aantal aan wandelroutes en over 48 kilometer aan afwisselende langlaufloipes. Kortom: het skigebied van Silvretta Arena biedt u tijdens uw vakantie een grenzeloos skiplezier!

Het skigebied Galtur:

Het skigebied van Galtur ligt aan het einde van het Paznautal en omvat 40 kilometer aan goed onderhouden skipistes. Het sneeuwzekere skigebied is ingericht in zes verschillende sectoren die elk een eigen thema hebben. Doordat het gebied zeer kindvriendelijk is, is het gebied ideaal voor families met kleine kinderen. Daarnaast biedt het gebied, tijdens de wintersportvakantie, uitstekende mogelijkheden voor beginnende skiërs. Voor de gevorderde skiërs is er een pittige buckelpiste en een uitdagende, twee kilometer lange, zwarte afdaling. Verder biedt dit gebied u 71 kilometer aan gevarieerde langlaufloipes en zijn er uitstekende off-piste mogelijkheden.

Het skigebied van Galtur is gelegen in een zeer rustige omgeving en biedt u tevens een schitterende natuur. U komt tijdens uw wintersportvakantie dus ook helemaal tot rust in dit authentieke skigebied!

Terug naar overzicht