Skigebied Les Sybelles

Skigebied Les Sybelles

Overweegt u een wintersportvakantie naar Les Sybelles, dan overweegt u de volgende aspecten van dit wintersportgebied:

  • Maar liefst 310 kilometers aan piste
  • Gevarieerd skigebied met mogelijkheden voor het gehele gezin
  • Vele leuke off-piste mogelijkheden.

Geschikt voor starters en gevorderde skiërs

Les Sybelles heeft een aantal skigebieden samengevoegd zodat er één groot skigebied van meer dan driehonderd kilometer piste is ontstaan. Toch heeft dit gebied zijn oorspronkelijke karakter en sfeer hierdoor nooit verloren laten gaan. Het landschap is werkelijk prachtig en op vele plekken waant u zich in een klein gemoedelijk wintersportoord. In La Toussuire en Le Corbier vindt u op de licht glooiende hellingen vele gemakkelijke en overzichtelijke pistes. Deze zijn zeer geschikt voor de starters maar ook voor gezinnen met kleine en onervaren kinderen.

De gevorderde wintersporter vertoont zijn kunsten op de vele off-piste mogelijkheden bij St. Sorlin. Wanneer de sneeuwgrens tot onder de vijfhonderd meter daalt is het tevens mogelijk om off-pistes vanuit La Toussuire naar de stad St. Jean-de-Maurienne af te dalen. Deze spectaculaire tocht van zeventien kilometers is een geweldig avontuur voor de vergevorderde skiër. Een unieke ervaring tijdens een welverdiende wintersportvakantie. Voor de snowboarders is er bij Le Corbier een half pipe en een fun park en ook bij St. Sorlin vindt u een snowpark.

Wanneer u op zoek bent naar een gevarieerd skigebied met mogelijkheden voor het gehele gezin, dan viert u uw wintersportvakantie in Les Sybelles altijd goed!

Terug naar overzicht