Skigebied Hochzillertal-Hochfugen

Skigebied Hochzilltertal-Hochfugen

Een wintersportvakantie naar Hockzillertal-Hochfugen staat voor:

  • Een vakantie naar één van de meest sneeuwzekere wintersportgebieden van Europa
  • Een skigebied van ongeveer 166 kilometers
  • Een zeer hoge ligging waardoor u hier kunt skiën tot begin mei.

Skiën met de skipas

Met de skipas voor Zillertal maakt u gebruik van alle 170 bergbahnen en liften die het gebied rijk is. In dit uitgestrekte wintersportgebied vindt u meer dan 639 kilometer aan zeer afwisselende pistes. Met dezelfde skipas skiet u tevens tijdens uw wintersportvakantie op de Tuxer gletsjer die aan het einde van het dal op u ligt te wachten. Overigens kan op deze gletsjer het gehele jaar door geskied worden.

Het skigebied Hochzillertal-Hochfugen-Spieljoch

Het prachtige skigebied Hochzillertal/Hochfugen/Spieljoch biedt mogelijkheden voor iedere type wintersporter. Of u nou een beginner bent of juist een ver gevorderde, dit gevarieerde skigebied biedt pistes voor beiden. Zo zijn er eenvoudige maar sfeervolle blauwe pistes voor de beginnende skiër maar ook zeer pittige afdalingen op zwarte pistes voor de gevorderde skiër. Als u een fanatieke wintersporter bent zit u in dit gebied helemaal op uw plaats! Het gebied telt 166 kilometer aan uitdagende pistes. Spieljoch ligt aan het begin van Zillertal en heeft vooral rode pistes. De meeste afdalingen liggen op een breed en uitgestrekt plateau onder de Onkeljoch. Vanaf de Onkeljoch kunt u, bij voldoende sneeuw, een afdaling van 7,5 kilometer maken naar het lager gelegen Fugen.

De skigebieden Hochzillertal en Hochfugen zijn op elkaar aangesloten en bieden zowel blauwe, rode als zwarte pistes aan. Ook snowboarders komen in dit gebied ruim aan hun trekken. Zo is er in Spieljoch en Hochfugen een uitdagend funpark en zijn er zeer uitstekende off-piste mogelijkheden.

In het skigebied Hochzillertal/Hochfugen/Spieljoch zult u zich mtijdens uw wintersportvakantie niet snel hoeven te vervelen!

Terug naar overzicht