GoPro Hero 5

GoPro Hero 5

Met de GoPro Hero 5 kunt u eenvoudig de mooiste wintersportmomenten vastleggen. Het is namelijk mogelijk om met deze camera te hardlopen, fietsen, zwemmen, skiën, snowboarden en nog veel meer! Zo kunt u tijdens uw wintersportvakantie de mooiste momenten vastleggen: de eerste keer dat u van de piste gaat skiën of uw snowboard skills showen? Film het met de GoPro Hero 5 en u heeft prachtige beelden zodat u ook na de vakantie nog kunt nagenieten van de mooie momenten tijdens uw vakantie.

Hoe te dragen voor het beste filmresultaat?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u de GoPro Hero 5 kunt bevestigen. Gaat u uw actiebeelden filmen tijdens het skiën of snowboarden, dan kunt u het beste een GoPro Chest Harness gebruiken waarmee u de camera bevestigt op uw borst. Tijdens het skiën of snowboarden is uw borst het lichaamsdeel dat het minste beweegt waardoor u de beelden dus stabiel kunt filmen. Draagt u de camera toch liever op een andere manier? Dan is het ook nog mogelijk om de GoPro middels een hoofdband te bevestigen.

De mogelijkheden

De GoPro Hero 5 beschikt over een 12-megapixelcamera waarmee u 4k-beelden kunt schieten in 30 fps. Doordat deze uitvoering ook beschikt over een beeldstabilisatie, worden schokken en trillingen gecorrigeerd wat dus hele mooie en scherpe beelden oplevert. Zo kunt u na uw wintersportvakantie nog nagenieten van actiebeelden van hoge kwaliteit.

Daarnaast beschikt de camera ook over 3 afzonderlijke microfoons. Het toestel kiest bij een opname altijd één van de 3 microfoons waarop het beste signaal binnenkomt. Door de hoge kwaliteit camera en audio opname bent u dus verzekerd van hoogwaardig beeld- en geluidsmateriaal.

Ook is de camera geheel waterdicht van 5 tot 10 meter diepte, bevat het een touchscreen, wifi, bluetooth, stembediening in 9 verschillende talen en een functie waardoor het toestel al uw beelden automatisch naar een cloud uploadt.

Daarnaast heeft de GoPro Hero 5 net zoals bij voorgaande modellen ook een kleinere versie, namelijk de GoPro Hero 5 Session. Deze beschikt over een 10-megapixelcamera en is te bieden middels een knop.

Meer informatie over dit product kunt u lezen in de GoPro Hero 5 review van Wielermagazine.

Terug naar overzicht