Skigebied Alpe D'Huez

Skigebied Alpe D'Huez

Het wintersport gebied van Alpe d' Heuz staat voornamelijk bekend om haar:

  • Grote zwarte afdaling van ruim zestien kilometer!
  • Meer dan 246 kilometers aan pistes
  • De wintersportvakantie die zowel geschikt is voor de beginnend als de gevorderde wintersporter.

Geschikt voor zowel beginners als ervaren skiërs

De Alpe d'Huez is een geschikt vakantie gebied voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Dit gebied wordt voornamelijk gekenmerkt door de vele variatie aan ski pistes en dit met een lengte van ruim 246 kilometer.

Als beginner vermaakt u zich vast en zeker op de vele vlakke, blauwe afdalingen. Heeft u het skiën of zelfs het snowboarden al beter onder de knie, dan kunt u genieten van de vele gevarieerde rode pistes die Alpe d'Huez rijk is. De echte gevorderden onder ons leven zich dan weer uit op de lange en steile pistes die een ware uitdaging zijn.

De Sarenne piste

Wanneer u ervoor kiest om uw wintersportvakantie in dit gebied door te brengen mag u zeker niet vergeten de Sarenne piste te proberen. Deze piste, met een lengte van maar liefst zestien kilometer, is een van de langste zwarte afdalingen ter wereld. De lengte en variatie geeft u de kans om anderhalf uur te skiën zonder dat u hiervoor tussendoor gebruik moet maken van een lift.

Dankzij de gunstige ligging, de sneeuwzekerheid en de Pic Blanc op 3300 meter hoogte is een wintersportvakantie naar Alpe d'Heuz een skivakantie van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Terug naar overzicht